Samen staan we sterk!

Een verenigd en divers aanbod voor alle soorten consumenten

Ons platform | Winkels

Gemakkelijk!

Voor de consument werkt het winkelsegment als ieder ander (inter)nationaal winkelplatform; Producten kunnen eenvoudig gezocht en snel besteld worden bij de geprefereerde winkelier. Het winkelmandje met producten uit verschillende winkels wordt moeiteloos doorgevoerd naar de verschillende winkeliers, die vervolgens hun pakketjes kunnen gaan klaarmaken.

 
 

De klant is koning

Dit geldt voor ons net zoals het voor de betrokken ondernemer richting de eigen klanten geldt. Daarom staat Villenova open voor input van haar klanten. Zo hebben wij al verschillende aanvragen van winkeliers verwerkt in het platform. Verder kan de winkelier eenvoudig verscheidene statistieken en rapportages in zien, om zo de prestaties te volgen. 

Geen hoge commissie-afdracht

Anders dan bij de bekende digitale nationale en internationale winkelplatforms hoeven aangesloten winkels bij een Villenova geen hoge commissie af te dragen. Om als MKB bedrijf een gezonde basis te hebben, niet alleen nu maar ook voor de toekomst, kan het niet zo zijn dat er 15-20 % in de zakken van het platform verdwijnt. Alleen met een gezonde financiële basis kunnen we de fysieke winkelstraat in stand houden!

 
 

Ontzorging

Winkels die al een webshop hebben kunnen volledig ontzorgd worden om het productaanbod te kopiëren naar het Villenova platform. Ook is ons systeem getest door een breed spectrum aan potentële kopers om het maximaal te laten aansluiten bij de wensen van de consument.
Dus voor u, als winkelier, ligt de nadruk op de verkoop van uw producten en zorgt Villenova voor alles dat nodig is om tot een succesvolle digitale presentatie te komen.

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met het Villenova team.